Home » RafeandShiro ETSY shop

RafeandShiro ETSY shop

Gepubliceerd op 7 juli 2021 om 12:13

Sinds heden kan je ook mijn digitale snijbestanden, in vorm van SVG, PNG, JPG en PDG terug vinden in mijn RafeandShiro Etsy shop. Hierop zijn iets meer betaalmogelijkheden dan de webshop. Het is even veilig als mijn webshop. 

Wat is Etsy?

Etsy is een platform waar allerlei creatievelingen hun creaties te koop zetten en dit voor wereldwijd. 

Waarom Etsy?

Jaren geleden heb ik zelf ooit sjablonen gekocht en vind ik het interessant hoe je jouw eigen taal kunt kiezen en talloze filters heb om jouw zoektocht te vergemakkelijken. Voor deze webshop focus ik mij enkel op Nederlandstalige klanten.

Maar België is tweetalig, zelfs 3-talig zodus is het moeilijk voor mij om mijn shop uit te breiden in alle drie talen. Ik werk tenslotte ook nog parttime en ik doe alles alleen binnen mijn shop.

 

Etsy maakt het op dat gebied iets makkelijker. Door de filter aan te duiden uit welk land, alsook de taal die je de site wenst te bekijken, kan je nog zoveel filters gebruiken om producten te vinden. Zoveel mogelijkheden waar ik momenteel niet aan toe kom om deze webshop up-to-date te houden.

 

Wat ga ik op Etsy vinden?

Alle digitale bestanden voor talloze snijplotters/snijmachines (Cricut, Silhouette, Scan N'Cut) die ik zelf ontworpen heb.

Alle SVG's komen samen met de PNG, JPEG en PDF bestanden. 

 

Wat is de link?

 

https://www.etsy.com/shop/RafeandShiro

 

Waarom word ik naar een ander venster geleid?

Etsy is een platform van allerlei kleine winkeltjes (op Europees vlak, maar ook daarbuiten) en heeft zijn eigen voorwaarden.

Je mag er zeker van zijn dat je betaling beveiligd wordt, alsook je persoonlijke gegevens bewaard worden.

Voor mij betreft het een extern winkeltje waar ik mijn digitale bestanden het makkelijkst kan verkopen. Dit voor zowel mensen met een andere moederstaal en de webshop wordt zelf door Etsy medewerkers beheerd.

 

Moet ik via Etsy bestellen?

Nee. Je kan ook altijd dezelfde digitale bestanden terug vinden op mijn webshop.

 

Wil je ze liever fysiek ontvangen op sjabloon of vinyl?

Contacteer me gewoon.

 

Wat als ik niet content ben van mijn bestelling bij Etsy?

Dat is zeer spijtig om te horen. Geef me alleszins een seintje als je niet blij bent met je digitale download.

Ik wil gerust kijken wat ik nog voor je kan doen. Maar een terugbetaling wordt niet gedaan, vanwege het digitale formaat.

 

Heb je nog meer vragen?

Stel ze gerust. 

 

Tot snel in mijn Etsy shop!

 

grtjs!

 

Ilse


«   »