Maatwerk en op bestelling binnen 1 à 2 weken geleverd

Home » Hoe plak je een sticker mooi op?

Hoe plak je een sticker mooi op?


Je hebt een sticker gekozen en ontvangen. De volgende stap is deze wandcirkelsticker zo mooi mogelijk opplakken zodat je hier voor een hele lange tijd plezier van zult hebben, maar hoe plak je een muurcirkel sticker mooi op? 

 

Allereerst is het belangrijk om de bijgeleverde handleiding voor de muursticker goed te bekijken. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit op je ondergrond  plakt. Als je deze handleiding gelezen hebt, heb je de helft van het werk al bijna gedaan! 

 

Wat ook belangrijk is, is weten waar je de sticker wilt plaatsen vooraleer je het effectief plakt.

Houd hierbij rekening met afmeting van het houten object en waar je dit plaatst in je huis. Veel zon op de sticker zorgt na verloop van tijd dat de kleuren wat lichter worden en de verwarming heeft grote invloed op hoe goed de muursticker blijft kleven. Beide dus elementen om rekening mee te houden. 

 

Heb je de juiste plek gevonden? Goed. Voor je het effectief op plakt, kijk nog even of het waterpas hangt als dat het resultaat is wat je wilt beoogen. Eenmaal het plakt, is het niet makkelijk om dit terug ongedaan te maken. Je dient echt wel zeker te zijn.