Maatwerk en op bestelling binnen 1 à 2 weken geleverd

Home » Welke kransen maak je?

Welke kransen maak je?


Er zijn veel verschillende kransen om te maken:

- wilgenkrans

- decomesh krans

- fotokader krans

- ... (teveel op om te noemen).

 

Zelf maak ik merendeels Halloween Kransen omdat dit mijn favoriete feestdag is. Maar ik heb ook in het verleden kerstkransen gemaakt op aanvraag, Paaskrans, Valentijn krans, Babykraam krans.

Je kan het nog niet zo gek bedenken, of ik ga de uitdaging wel aan.

 

Hieronder vindt je enige kransen die ik reeds gemaakt heb:

De sierkransen die ik maak, bestaan uit speciale brede linten, breder die je normaal gezien vindt bij Action of dergelijke zaken. Decomesh vind je zelfs niet bij lokale handelaars, of althans daar ben ik niet op uit gekomen.

 

Vrijwel alle kransen zijn gemaakt op maat van de klant. Vaak willen klanten iets voor een feestdag, of een speciale gelegenheid. En dan gaat de zoektocht naar alle spulletjes. Voor vele originele accessoires werk ik ook samen met enkele buitenlandse handelaars. En nee, dit zijn geen Aliexpress of andere webshops.

 

Ik ga dus op zoek naar ludieke accessoires. Decomesh en draadlinten zijn maar enkele accessoires die ik gebruik. Kunstbloemen zijn ook een optie omdat deze net gelijk decomesh en draadlinten een ijzeren draadje bevatten en makkelijk mee te werken zijn. Voor het midden van een krans worden alle kransen afgewerkt met een spotlight item. Kijk maar naar The Grinch poep, de houten Hello, kattenmasker. 

 

Voor de rest kan ik allerlei afmetingen qua kransen groottes aanbieden. Vrijwel alle kransen tot nu toe zijn op maat gemaakt waarbij ik de vrije loop heb gekregen. Het budget en afmeting van de kransen werden aangereikt,  alsook het thema.

Pinterest is een fantastisch medium om meer inspiratie terug te vinden. Neem zeker een kijkje binnen mijn Pinterest pagina.

 

Wat is er nog mogelijk?

  • Het is mogelijk om een basiskrans aan te vragen waarbij de mesh en draadlinten gebonden zijn, zodat je deze zelf verder aanvult.
  • DIY kits om zelf aan de slag te gaan van zodra het thema bekend is, is ook mogelijk.

 

Meer weten?

Mail me gewoon.