• Gratis verzending: enkel in BelgiĆ«
  • Maatwerk muurcirkels & kransen
Home » Welke kransen maak je?

Welke kransen maak je?


Er zijn veel verschillende kransen om te maken:

- wilgenkrans

- decomesh krans

- fotokader krans

- ... (teveel op om te noemen).

 

Zelf maak ik merendeels Halloween Kransen omdat dit mijn favoriete feestdag is. Maar ik heb ook in het verleden kerstkransen gemaakt op aanvraag, Paaskrans, Valentijn krans, Babykraam cadeaukrans.

Je kan het nog niet zo gek bedenken, of ik ga de uitdaging wel aan.

 

Hieronder vind je enige krans creaties die ik reeds gemaakt heb:

De sierkransen die ik maak, bestaan uit speciale brede linten, breder die je normaal gezien vindt bij Action of dergelijke zaken. Decomesh vind je zelfs niet bij lokale handelaars, of althans daar ben ik niet op uit gekomen.

 

Vrijwel alle kransen zijn gemaakt op maat van de klant. Vaak willen klanten iets voor een feestdag, of een speciale gelegenheid. En dan gaat de zoektocht naar alle spulletjes. Voor vele originele accessoires werk ik ook samen met enkele buitenlandse handelaars. En nee, dit zijn geen Aliexpress of andere webshops.

 

Op maat gemaakte kransen zijn ook interessant voor personen die zelf aan de slag willen gaan, maar zich niet willen wagen aan de basis van de krans. Een krans afwerken met linten alleen is ook mogelijk, zodat je zelf jouw accessoires eraan toevoegt. Dit maakt de krans goedkoper naar je budget. Alles is dus bespreekbaar.

 

De plannen zijn nog niet volledig rond, maar ik ben ook aan het bekijken om workshops toe te voegen van de kransen en DIY pakketjes.